Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeEva Longoria pokazala kako nositi kremasto neutralnu manikuru

Eva Longoria pokazala kako nositi kremasto neutralnu manikuru

Američka glumica Eva Longoria nedavno je oduševila javnost svojom bisernom francuskom manikurom koju je nosila prilikom promoviranja svoje nove serije “Land of Women”. Ova neutralna i svestrana manikura pokazala se kao pravi izbor za ljeto, bez obzira jeste li pristalica minimalizma ili volite elegantne i jednostavne nokte.

Longoria je nosila klasični oblik bademastih noktiju s kremastom neutralnom bazom koja se stapala s mliječno-nud vrhovima prekrivenim bisernim kromom. Za razliku od tradicionalnih francuskih manikura, njen dizajn ima suptilni prijelaz između osnovne i vrhova noktiju, stvarajući elegantan i prirodan izgled.

Da biste dobili ovu bisernu francusku manikuru, možete je jednostavno napraviti kod kuće uz nekoliko koraka. Prvo, nanesite prozirni kremasto ružičasti lak na cijelu površinu nokta. Zatim, dodajte sloj sedefastog nadlaka ili kromiranog praha kako biste postigli suptilni sjaj. Na kraju, nanesite bijeli svjetlucavi lak na vrhove noktiju kako biste stvorili biserni efekt. Završite s prozirnim sjajnim nadlakom kako biste trajnost boje i dodali noktima dodatni sjaj. Oblikujte nokte u bademasti ili squoval oblik kako biste upotpunili ovaj elegantan izgled.

Eva Longoria je još jednom dokazala da neutralne i svedene manikure mogu izgledati šik i sofisticirano. Njezina biserna francuska manikura je savršen izbor za ljeto i laska svim tonovima kože.

Fotografija manikure Eve Longorie osvanula je na njenom Instagram profilu i brzo je privukla pažnju obožavatelja koji žele postići isti šik izgled. Ova manikura je dokaz da se uz malo truda i prikladne nijanse mogu postići manikure kao kod poznatih.

Ukoliko želite isprobati ovaj elegantan izgled za ljeto, samo trebate slijediti korake i odabrati adekvatne boje lakova. Budite sofisticirane i šik kao Eva Longoria!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -