Petak, 20 Septembra, 2024
HomeLjepotaŽanamari se fotografisala ispod tuša, izazvala oduševljenje komentatora

Žanamari se fotografisala ispod tuša, izazvala oduševljenje komentatora

Poznata hrvatska pjevačica Žanamari nedavno je podigla prašinu na društvenim mrežama svojom provokativnom fotografijom. Na snimku, koji je podijelila na svom Instagram profilu, Žanamari se fotografisala ispod tuša, a stražnjica je bila u prvom planu. U opisu slike, pjevačica je navela da nosi kupaći kostim iz njene prve kolekcije.

Reakcije na ovu fotografiju bile su uglavnom pozitivne, uz brojne komentare o njenom izgledu i obliku tijela. Komentatori su se nizali sa pohvalama poput “Kakva bomba”, “Nije za one slabog srca”, “Nismo bili spremni na ovo” i “Prelijepa, kao i uvijek”.

Ova fotografija nije prva kojom Žanamari izaziva interesovanje javnosti. Pjevačica se često slika i objavljuje provokativne snimke na društvenim mrežama, a njeno samopouzdanje i otvorenost su nešto o čemu je govorila u nekim ranijim intervjuima.

U jednom od tih intervjua, Žanamari je govorila o svojoj ishrani otkrivajući kako se ne pridržava strogih dijeta. “Što se tiče isprehrane, ne pazim ful, ali jedem stvari koje u sebi imaju proteina. Kad sam vani, ne libim se naručiti njoke sa četiri vrste sira. Jedini grijeh koji imam su litre i litre kafe”, otkrila je pjevačica.

Također, Žanamari je istakla kako se suočava s predrasudama društva i komentarima na račun svog izgleda. Ova hrabra pjevačica ne obazire se na kritike, već ističe važnost ljubavi prema sebi i samoprihvatanje.

Fotografijom ispod tuša, Žanamari je još jednom pokazala svoju samouvjerenost i izazvala oduševljenje kod svojih fanova koji je podržavaju u svim potezima koje pravi. S obzirom na brojne pozitivne reakcije, sigurno je da će Žanamari nastaviti s provokativnim fotografijama koje će zasigurno privući pažnju i dalje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -