Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzUna Čolić opet provocira: Toples fotografija sa ljetovanja!

Una Čolić opet provocira: Toples fotografija sa ljetovanja!

Una Čolić, poznata kao kćerka muzičke legende Zdravka Čolića, ponovo je uzburkala društvene mreže. Ovaj put, atraktivna Una objavila je fotografiju sa ljetovanja na kojoj se nalazi u toplesu. Njeno izazovno izdanje ostavilo je pratioce bez daha, a komentari su se samo nizali.

Una Čolić, koja se već ranije proslavila objavljivanjem provokativnih fotografija, opet je uspjela privući pažnju javnosti. Na ovoj fotografiji, ona je pozirala sa skinutim gornjim dijelom kupaćeg kostima, a u prvom planu je bila njena zanosna pozadina.

Dok se ova slika brzo proširila društvenim mrežama, njen otac, Zdravko Čolić, izazvao je veliku pažnju javnosti svojom prodajom porodične kuće na Košutnjaku, za iznos veći od milion eura. Očigledno je da su Čolići odlučili krenuti u novu životnu avanturu, jer trenutno nije poznato gdje će Zdravko naći svoj novi dom.

Una i njena sestra Lara su redovno dijelile slike iz porodične kuće, koja je bila poznata po svojim zagasitim bojama. Međutim, sada je vrijeme za promjene, jer se sestre sele iz ove kuće.

Una Čolić nastavlja sa svojim šokantnim objavama na društvenim mrežama, a njeni pratioci jedva čekaju vidjeti šta će se sljedeće desiti. Jedno je sigurno – Una nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -