Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTom Hanks otkrio kako se osjećao nakon razvoda i utjecaju na njegov...

Tom Hanks otkrio kako se osjećao nakon razvoda i utjecaju na njegov život

Hollywoodska zvijezda Tom Hanks nedavno je otvorio dušu o svojim osjećajima nakon razvoda i kako je taj čin utjecao na njegov život. Par se upoznao na snimanju popularne serije “Bosom Buddies” 1982. godine, a već nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali, Tom je s Ritom počeo varati svoju tadašnju suprugu, Samanthu Lewes.

U težnji da spasi koliko-toliko zdrav odnos s bivšom suprugom, Tom je podnio papire za razvod i ostavio je samu s dvoje malene djece. Nažalost, Samantha je preminula od raka kostiju 2002. godine.

Tom i Rita sudbonosno “da” izrekli su 1988. godine i u braku su dobili dvojicu sinova, Trumana i Cheta. Iako je tvrdio kako za bivšom suprugom nije previše žalio, Tom je otkrio da je odlazak iz braka teško podnio, posebno zbog djece.

“Sjedio bih razmišljao, pitao sam se što sam u životu napravio krivo. Pitao sam se jesam li ja zaista takav propali slučaj. Na to bi mi ljudi s kojima sam razgovarao rekli kako moram prvo reći zbog čega sam nezadovoljan, što me muči, a kako je bilo zaista puno problema, nisam znao što bi im odgovorio”, izjavio je Tom.

Ova iskrena ispovijest poznatog glumca osvijetlila je ne tako čestu stranu slavnog života, pokazujući da i poznate osobe prolaze kroz slične emocionalne izazove kao i svi ostali. Tom Hanks je uspio prebroditi teškoće i izgradio sretnu i stabilnu vezu s Ritom, koja traje već više od tri desetljeća.

Njegova iskustva mogu biti inspiracija i podrška onima koji se suočavaju s razvodom ili sličnim izazovima u životu. Bez obzira na slavu i uspjeh, svatko od nas može se suočiti s teškim periodima, ali važno je pronaći unutarnju snagu da se iz njih izađe jači i sretniji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -