Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeLily Collins oduševila novim izgledom: Dramatična frizura koju ćete poželjeti isprobati

Lily Collins oduševila novim izgledom: Dramatična frizura koju ćete poželjeti isprobati

Lily Collins, glumica poznata po svom jednostavnom i chic stilu, nedavno je oduševila svoje obožavatelje novim izgledom. Debitirala je sa dramatičnom frizurom koja je izazvala pravu senzaciju.

Zvijezda serije “Emily u Parizu” odlučila je odbaciti svoje prepoznatljive duge, slojevite pramenove i zasjati u elegantnoj ravno ošišanoj frizuri. Njezin dugogodišnji stilist Gregory Russell osmislio je njezin novi izgled, šišajući njezinu kosu dugu do brade. Lily Collins je na premijeri filma “MaXXXine”, u kojem glumi, ponosno pokazala svoju drastičnu frizuru.

“Jednostavno sam htjela prodrmati stvari i izazvati samu sebe”, izjavila je Collins za “Vogue” o svojoj odluci o drastičnom šišanju. “Ova frizura i boja djeluju hrabrije, a opet nekako laganije. I trenutačno mi više odgovara.”

Trenutno popularna bob frizura savršeno uokviruje njezino lice, a kolorist Jacob Schwartz je dodatno transformirao njezinu svjetlosmeđu kosu s medenim pramenovima u bogatu “tamnu antilop boju”. Schwartz je opisao ovu duboku smeđu boju kao chic, klasičnu brinetu koja izgleda dekadentno i skupo.

Ako želite kopirati ovaj izgled, Schwartz preporučuje da od svog kolorista zatražite polutrajnu formulu koja je pepeljasta na korijenu i zlatna prema vrhovima kose.

Lily Collins je poznata po svojoj sposobnosti da eksperimentira s frizurama. Tijekom godina je nosila mikrošiške, šiške zabačene sa strane, svježe ošišane bobove s ravno ošišanim krajevima i mnoge druge stilove. Njezin najnoviji izgled s bob frizurom i tamnom bojom antilopa mogle bi postati hit ove sezone.

Collins izgleda ležerno i fantastično u svojoj novoj frizuri, a mnoge žene mogu pronaći inspiraciju u njenom hrabrom potezu. Nećete pogriješiti ako isprobate ovaj chic izgled koji će vam donijeti svježinu i stil.

Izvor slike: Instagram @lilyjcollins

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -