Petak, 20 Septembra, 2024
HomeLjepotaNeda objavila fotografije u kupaćem kostimu i oduševila svojim izgledom

Neda objavila fotografije u kupaćem kostimu i oduševila svojim izgledom

Poznata pjevačica Neda nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama kada je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu i mrežastoj haljini. Njena figura i mladolik izgled su oduševili mnoge pratioce koji su se nizali sa komentarima.

“70 godina pa neka neko kaže nešto”, “Divno izgledate”, “Je li ovo moguće”, “Dama prije svega”, bili su samo neki od komentara koji su se pojavili ispod objava. Očigledno je da Neda, koja ima 73 godine, izgleda fenomenalno i da je dobila mnoge komplimente na račun svog izgleda.

Pjevačica je više puta istakla da je tajna njenog dobrog izgleda u tome da se ni u čemu ne pretjeruje i da se pomalo vježba. U jednom od intervjua je objasnila da svako jutro radi vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Iako ne posjećuje teretane zbog svojih putovanja, Neda redovno vježba u hotelskim sobama, bez obzira na to gdje se nalazi. Sklekovi i trbušnjaci čine osnovu njenog programa vježbanja, a ona ističe da su joj ove vježbe dale vidljive rezultate.

Neda je ponosna na svoj izgled i priznaje da je sve na njoj prirodno. Sa 73 godine, ona odiše samopouzdanjem i pokazuje da starost ne mora značiti gubljenje vitalnosti i ljepote.

Poznata pjevačica je još jednom dokazala da je diva i ikona stila, te da njeni fanovi imaju mnogo razloga za divljenje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -