Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNives Celzijus ponovno obara Instagram svojim izazovnim fotografijama

Nives Celzijus ponovno obara Instagram svojim izazovnim fotografijama

Vrelina ljeta je stigla u veći dio bivše Jugoslavije, a upravo u Hrvatskoj je stvar posebno zagrijana – i to ne samo zbog sunca. Poznata hrvatska pjevačica Nives Celzijus je ponovno zapalila društvene mreže svojim provokativnim fotografijama.

Posljednji put je seksi bomba odlučila pozirati u teksas šorcu na kojima je savršeno istaknula svoje bujne obline. Na fotografiji je naslonjena na podzid, okrećući leđa kameri i naglašavajući svoju zadnjicu.

“Moj ljetni izgled”, napisala je atraktivna Celzijus u opisu fotografije na Instagramu. Njezini fanovi su bili oduševljeni njenoj izazovnoj pozi te su se nekoliko puta vratili kako bi bolje vidjeli sve detalje. Pjevačica je otišla korak dalje i dodatno približila pojedine detalje na jednoj slici.

Nives Celzijus je poznata po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama gdje redovito dijeli s fanovima svoje izazovne trenutke. Njezine fotografije uvijek izazivaju veliku pažnju i šokiraju mnoge, a istovremeno joj donose i veliku popularnost. Neosporno je da je Nives Celzijus jedna od najseksi žena na estradi, a njezina hrabrost i samopouzdanje su atributi koji joj i dalje donose veliku medijsku pažnju.

S obzirom na popularnost društvenih mreža i sve veće interesovanje za Nives Celzijus, nije iznenađujuće što svaka njena objava iznova postaje viralna i širi se brzinom svjetlosti.

Prošlo je nekoliko dana otkako je Nives Celzijus objavila provokativnu fotografiju u teksas šorcu, a već je prikupila desetine hiljada lajkova i komentara. Fanovi su oduševljeni njezinim izgledom i hrabrošću, te aktivno komentarišu i podržavaju svaku njenu objavu na društvenim mrežama.

Nives Celzijus je još jednom pokazala zašto je jedna od najpoznatijih i najprovokativnijih žena na estradi. Njezina popularnost nastavlja rasti iz dana u dan, a fanovi jedva čekaju vidjeti što će sljedeće podariti njihovim povjerenjem.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -