Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetTrumpov audiozapis otkriva detalje haotične scene pucnjave

Trumpov audiozapis otkriva detalje haotične scene pucnjave

CNN je objavio audiozapis koji otkriva detalje napada na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Snimka prikazuje trenutke haosa i panike dok je Trump bio odveden na sigurnu lokaciju.

Tijekom govora, iz zvučnih zapisa mogu se čuti pucnjevi koji su izazvali iznenadnu reakciju Trumpa. On se instinktivno uhvatio za uho dok su ga agenti Tajne službe brzo okružili. Panika se širila dok se Trump sklanjao s pozornice.

Na snimci možemo čuti glasove agenata koji koordiniraju predsjednikovu evakuaciju. Jasan nalog za spuštanje se čuje, zajedno s uputama o stepenicama koje su “spremne”. Razumljivo je da je Trump nervozno tražio svoje cipele kako bi se što brže udaljio sa mjesta napada.

Snimka također prikazuje reakciju Trumpovih pristalica koji su bili svjedoci ovog događaja. Neki su bili šokirani, dok su drugi pokušavali zabilježiti trenutak mobilnim telefonima.

Nakon što je saznao da je napadač neutraliziran, Trump i agenti su ustali. Dok su se pripremali za odlazak, Trump je izrazio želju za cipelama, očito svjestan važnosti brzog i sigurnog napuštanja mjesta napada.

Ovaj audiozapis pruža uvid u dramatične trenutke i brzu reakciju Trumpa i agenata Tajne službe tijekom incidenta. Identitet napadača i motivi za napad zasad nisu otkriveni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -