Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTrump zadobio lakše ozljede nakon pucnjave na skupu u Butleru

Trump zadobio lakše ozljede nakon pucnjave na skupu u Butleru

Na nedavnom skupu u gradu Butleru, američki predsjednički kandidat Donald Trump doživio je incident u kojem je zadobio lakše ozljede desnog uha. Na njega je pucao 20-godišnji Thomas Matthew Crooks, a brza reakcija osiguranja spriječila je dalje eskalacije.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju medija i privukao brojne poruke podrške Trumpu, kako iz SAD-a, tako i iz cijelog svijeta. Neki od poznatih svjetskih zvijezda su javno istakli svoju podršku kontroverznom kandidatu.

Jedan od takvih slučajeva je poznati reper 50 Cent koji je na svom Instagram profilu objavio naslovnicu svog starog albuma “Get Rich Or Die Tryin”, pri čemu je fotošopirao Trumpovu glavu na nju. Iako je objava vrlo brzo uklonjena, privukla je veliku pažnju javnosti.

Osim toga, i američki muzičar Kid Rock izrazio je podršku Trumpu na svom Instagram profilu. Objavio je sliku na kojoj su Trump i Kid Rock zajedno, uz poruku podrške.

Trumpova popularnost među poznatim ličnostima pokazuje da i dalje ima brojne pristalice, uprkos kontroverzama koje ga prate. Njegova kandidatura za ponovni izbor za američkog predsjednika izaziva razne reakcije, ali svakako ostaje zanimljivo pratiti kako će se situacija dalje razvijati.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -