Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzGlumica iz serije "Beverly Hills, 90210" otkriva svoju borbu s teškom bolešću

Glumica iz serije “Beverly Hills, 90210” otkriva svoju borbu s teškom bolešću

Zvijezda popularne serije “Beverly Hills, 90210”, Shannen Doherty, nedavno je otvoreno progovorila o svojoj izuzetnoj borbi s teškom bolešću. Tek prije nekoliko tjedana, glumica je objavila video u kojem je iznijela nadu u oporavak.

Shannen je otkrila da nema predstavu koliko će dugo biti na kemoterapiji te da je sve to zastrašujuće. “Ne znam hoće li to biti tri ili šest mjeseci… Ako nakon tri mjeseca nije djelotvorno, možda će biti potrebno promijeniti terapiju. To je nešto što ni ja ni moji liječnici ne možemo predvidjeti”, kazala je glumica.

Unatoč svojim strahovima, Shannen je otkrila i neke pozitivne stvari. Molekularna struktura stanica raka se nedavno promijenila, što znači da postoji mnogo novih protokola koje glumica može isprobati. “Napokon osjećam pravu nadu jer imam mnogo novih tretmana na raspolaganju. Iako sam i prije bila optimistična, uvijek sam se pripremala za najgore”, dodala je Shannen u svom zadnjem videozapisu na društvenim mrežama.

Dijagnoza raka dojke prvi put je postavljena glumici 2015. godine, a u 2016. je podvrgnuta mastektomiji. Već 2017. godine je objavila da je u remisiji, no godinu kasnije bolest se proširila na limfne čvorove. 2019. godine je saznala da je rak u četvrtom stadiju, ali Shannen se nije predavala i nastavila je svoj rad sve do samog kraja.

Ova hrabra ispovijest glumice Shannen Doherty inspiracija je mnogima koji se suočavaju s teškim životnim izazovima. Njena upornost i optimizam pokazuju koliko je važno nastaviti se boriti, bez obzira kakve poteškoće nam život donosi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -