Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzDžulija Roberts i suprug prisustvovali finalu Vimbldona

Džulija Roberts i suprug prisustvovali finalu Vimbldona

Holivudska zvijezda Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder su se pridružili gustom društvu javnih ličnosti na ovogodišnjem finalu Vimbldona. Ovaj poznati par rijetko se pojavljuje zajedno na crvenom tepihu, ali su za finale Đokovića i Alcaraza napravili izuzetak.

Svoje ekskluzivno mjesto su zauzeli pokraj britanske princeze Šarlot i drugih popularnih glumaca, uživajući u vrhunskom teniskom meču. Džulija Roberts je bila posebno upečatljiva u odjevnom izboru inspirisanom tenisom.

Njena bijela mini haljinica iz Guccija, koja podsjeća na odjeću koju nose teniserke, istakla je njen sofisticirani stil. Dodatak crnih sunčanih naočara dao je finalni šarm njenom izgledu. Ovaj par je svakako privukao pažnju medija i prisutnih na tribinama koji su uživali u igri i glamuru.

Iako se rijetko pojavljuju zajedno na događajima, Džulija Roberts i Danijel Moder su pokazali koliko uživaju u tenisu i doživjeli su jedinstveno iskustvo gledajući finale Wimbledona. Njihova prisutnost samo potvrđuje koliko je ovo tenisko takmičenje prestižno i privlačno za široku paletu poznatih ličnosti.

Vimbldon je uvijek bio popularno okupljalište za slavne osobe iz svijeta filma, mode i muzike. Ovogodišnje finale nije izuzetak, a prisustvo Džulije Roberts i njenog supruga samo je dodalo sjaj ovom već spektakularnom događaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -