Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometDžeko, Ibričić i navijačka pjesma Hajduka: Da li je transfer moguć?

Džeko, Ibričić i navijačka pjesma Hajduka: Da li je transfer moguć?

Nekoliko prijatelja, među kojima su poznati reprezentativci Edin Džeko i Senijad Ibričić, zajedno uživaju na moru. Međutim, nije samo odmor ono što je privuklo pažnju javnosti, već i snimak na kojem Džeko izvodi poznatu Hajdukovu navijačku pjesmu.

Na snimku možemo čuti Džeku kako uz čašu vina pjeva stihove “Da ga volim ja, splitskog Hajdukaaa”. Ovaj video je odmah postao viralan i izazvao brojne reakcije među navijačima Hajduka, ali i među ljubiteljima nogometa uopšte.

Transfer Džeka u Hajduk već duže vrijeme intrigira javnost. Iako je Fenerbahče jasno izrazio da ne planira pustiti Džeku, špekulacije i nadanja navijača se nastavljaju.

Osim Džeke, i Ibričić je ponovno privukao pažnju nogometne javnosti. Senijad Ibričić, bivši sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, odlučio je prekinuti nogometnu penziju i vratiti se na teren. Ova vijest je iznenadila mnoge, ali također je podigla i nade u mogućnost ponovnog susreta Džeke i Ibričića na terenu.

Sve ove informacije su stvorile veliko uzbuđenje među navijačima Hajduka i pokrenule brojne rasprave na društvenim mrežama. Hoće li se Džeko zaista preseliti u Hajduk? Da li će susret Džeke i Ibričića na zelenom terenu otvoriti mogućnost za neki budući sportski transfer?

Jedino vrijeme će pokazati kako će se sve ove priče razvijati, ali jedno je sigurno – ljubitelji nogometa u BiH sa nestrpljenjem će pratiti svaki korak ovih poznatih nogometaša.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -