Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaTragičan kraj za mladića s Ultre: Umro u splitskoj bolnici nakon intoksikacije

Tragičan kraj za mladića s Ultre: Umro u splitskoj bolnici nakon intoksikacije

Mladić koji je sinoć dovezen s Ultre u splitsku bolnicu preminuo je nakon intoksikacije alkoholom i drugim nedozvoljenim supstancama. Kako je izvijestio KBC Split, pacijent je primljen s po život opasnim simptomima, a njegovo stanje se tijekom jutra sve više pogoršavalo.

Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema, izrazio je sućut obitelji preminulog 20-godišnjeg Slovenca. “Unatoč svim naporima u vidu intenzivnog liječenja, došlo je do smrtnog ishoda”, rekao je Krnić obraćajući se medijima.

Dodao je da je smrt nastupila uslijed intoksikacije alkoholom i nedozvoljenim supstancama te da su poduzete sve mjere intenzivnog liječenja. Problemi s respiratornim sustavom i zatajenjem ostalih organskih sustava doveli su do stanja šoka.

Na pitanje novinara o količinama nedozvoljenih supstanci koje je mladić konzumirao, Krnić je odgovorio da je individualna reakcija osobe ključna. “Alkohol i nedozvoljene supstance ne moraju kod svih izazvati iste neželjene reakcije”, istaknuo je.

Iako liječnici nisu imali priliku komunicirati s pacijentom, informacija o konzumiranju alkohola i drugih supstanci bila je dostupna.

Tragičan završetak posjeta Ultre za mladića iz Slovenije, koji je ostavio duboku tugu i šokirao posjetitelje i organizatore ovog popularnog glazbenog festivala. Incident podsjeća na važnost odgovornog konzumiranja alkohola i svjesnosti o posljedicama neumjerenosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -