Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNina Badrić oduševljava fanove svojim osmijehom dok uživa na Mikonosu

Nina Badrić oduševljava fanove svojim osmijehom dok uživa na Mikonosu

Hrvatska pjevačica Nina Badrić trenutno boravi na Mikonosu i svoje fanove oduševljava prelijepim fotografijama sa svog odmora. Jedna od najnovijih slika stavila je u fokus njen čaroban osmijeh, na što je jedan od njenih kolega imao zanimljivu reakciju.

Poznati pjevač Vlado Georgiev je komentarisao Niniinu sliku, pitajući je koji je to novi filter koji je koristila na fotografiji, dok istovremeno šalje srce. Nina Badrić nije ostala dužna i odgovorila je kolegi i prijatelju sa šarmom.

“Ne ljubomoriši što postajem sve ljepša i ljepša”, napisala je Nina Badrić u odgovoru. Ova fotografija dokazuje da pjevačici zaista ne nedostaje samopouzdanja i da svakim danom izgleda sve bolje.

Nina Badrić je već ranije oduševila svoje fanove prelijepim fotogradijama sa Mikonosa, a njeni osmijesi su posebno privukli pažnju. Ova popularna destinacija na grčkom ostrvu je omiljeno mjesto za odmor poznatih ličnosti, a Nina se definitivno provodi punim plućima.

Nina Badrić je poznata po svom izuzetnom glasu i uspješnim hitovima, ali i svojoj ljepoti koja ju je učinila jednom od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. Njen osmijeh i samopouzdanje su očigledni na ovim fotografijama, dok pokazuje svijetu kako uživa u svakom trenutku na svom ljetnom odmoru.

Nino, nastavi sa svojim osmijehom i uživanjem na Mikonosu, tvoji fanovi jedva čekaju nove slike i da te gledaju kako zračiš srećom i ljepotom!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -