Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometGuehijev specifičan način izvođenja penala postao hit na društvenim mrežama

Guehijev specifičan način izvođenja penala postao hit na društvenim mrežama

Gordi Albion se sprema za večerašnje finalno sučeljavanje protiv Španije na Europskom prvenstvu. Uz Johna Stones-a, štoperski tandem Engleza će činiti Marc Guehi. Međutim, osim svoje uloge na terenu, Guehi je postao viralni hit zbog svog specifičnog načina izvođenja penala.

Na društvenim mrežama, posebno na Twitteru, pojavio se snimak Guehijevog izvođenja penala iz 2019. godine, dok je još igrao za Chelsea. Uz snimak, jedan korisnik Twittera je napisao: “Zamislite da Marc Guehi ovo ponovi i donese nam titulu prvaka Evrope”.

Snimak prikazuje Guehija kako na nekonvencionalan način izvodi penal i pogađa mrežu golmana Zagrebačkog Dinama. Njegova originalnost i preciznost su oduševili mnoge ljubitelje fudbala.

Guehi je trenutno član Crystal Palacea, a mnogi se nadaju da će večeras, u finalu protiv Španije, ponoviti svoj specifičan način izvođenja penala. Navijači se uzbuđeno pripremaju za utakmicu koja će se odigrati na Olimpijskom stadionu u Berlinu, s očekivanim prisustvom više od 70.000 navijača na tribinama.

Ukoliko ne budete u mogućnosti da prisustvujete utakmici, bhrtov program vam pruža mogućnost praćenja uživo prenosa, dok na portalu Klix.ba možete pronaći tekstualni prijenos.

Da li će Guehi iznenaditi sa svojim izvođenjem penala i donijeti Engleskoj naslov prvaka Evrope? Ostaje nam da vidimo!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -