Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeGradonačelnica Sarajeva pozdravila okupljene posjetioce svih generacija

Gradonačelnica Sarajeva pozdravila okupljene posjetioce svih generacija

U subotu je u Sarajevu održan veliki događaj za sve posjetioce svih generacija. Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je srdačno pozdravila okupljene i izrazila želju da svi zajedno uživaju u zanimljivim i zabavnim sadržajima.

“Želim da svi zajedno uživamo u zanimljivim i zabavnim sadržajima, dijeleći radost, osmijeh i lijepe trenutke”, kazala je Karić.

Jedan od najpoznatijih dječijih voditelja i zabavljača, Kike Budalike, je svojim poznatim numerama oraspoložio sve prisutne. Djeca su uživala u njegovom veselom nastupu i pjevale su zajedno sa njim.

Također, popularne maskote su se pridružile događaju i djeci su pružile priliku za modeliranje balona i face painting. Mališani su imali priliku da se pretvaraju u omiljene likove i crtaju maštovite slike na svom licu.

Posebnu atrakciju predstavljao je otvaranje popularnog PlayVils zabavnog parka za sve mališane. Djeca su imala priliku da se igraju na raznim spravama, ljuljaškama i toboganima, uz stručni nadzor i osiguranje.

Pored toga, Challenge – Udruženje za sport i rekreaciju priredilo je niz zabavnih igara u kojima su mališani mogli pokazati svoje sposobnosti i ljubav prema sportu. Trčanje, skakanje i bacanje su bili samo neki od zanimljivih izazova koje su mali sportaši uspješno savladali.

Ovaj događaj je bio idealna prilika za sve članove lokalne zajednice da se okupe, provedu vrijeme sa svojim najmilijima i uživaju u svim sadržajima koje je grad organizovao.

Sarajevo je još jednom pokazalo svoju ljubaznost i gostoprimstvo prema posjetiocima, te je ovaj događaj sigurno ostavio sjajne uspomene na sve prisutne, kako djecu tako i odrasle.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -