Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetFotografija iz zraka otkriva pušku na krovu blizu napada na Trumpa

Fotografija iz zraka otkriva pušku na krovu blizu napada na Trumpa

Američki mediji prenose informacije o mogućem pokušaju napada na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa. Nedavno je objavljena fotografija iz zraka koja prikazuje pušku na valovitom krovu zgrade, nedaleko od mjesta na kojem je Trump održavao govor. Na fotografiji se također vidi nešto što izgleda kao tijelo, ali je zamagljeno.

Prema izvorima u policiji, na mjestu događaja pronađena je jurišna puška. Američka tajna služba potvrdila je da su neutralizirali osumnjičenog napadača, koji je kasnije preminuo. Trenutno je u tijeku istraga incidenta, uz uključenost Federalnog istražnog ureda (FBI).

Iako je napadač preminuo, jedan gledatelj je poginuo, a dvoje je teško ozlijeđeno zbog ispaljenih hitaca s povišenog položaja izvan skupa. Identitet napadača i njegovi motivi još nisu službeno potvrđeni.

Ovakav pokušaj napada na bivšeg predsjednika Trumpa podsjeća na napetost koja vlada u političkom okruženju Sjedinjenih Američkih Država. Sigurnosne mjere su u porastu, a ovaj incident će vjerojatno potaknuti daljnje rasprave o zaštiti javnih figura.

Fotografija iz zraka koja otkriva pušku na krovu blizu mjesta napada dodatno je ubrzala istragu i privukla pažnju javnosti. Detalji o incidentu i identitetu napadača bit će pravovremeno objavljeni kako istraga napreduje.

Ovdje možete pogledati snimke Sky Newsa koji je izvještavao o ovom događaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -