Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaNevrijeme pogodilo Varaždinsku i Međimursku županiju, grad i bez struje u Lopatinicu

Nevrijeme pogodilo Varaždinsku i Međimursku županiju, grad i bez struje u Lopatinicu

Nevrijeme koje je prethodno poharalo Sloveniju, danas je došlo do Varaždinske i Međimurske županije u Hrvatskoj. Prema izvještaju Varaždinskog.hr, grad je padao u raznim dijelovima Varaždinske županije, kao što su Zlogonje, Petrijanec, Cestica, Cvetlin i Vinica Breg. Također, grad je padao i na granici sa Slovenijom.

Slovenski mediji navode da je led dostigao impresivnu debljinu od gotovo 10 centimetara. Srećom, situacija u Hrvatskoj je bila manje ozbiljna i led je bio manje veličine. Ipak, ovo ne znači da su posljedice nevremena zanemarive.

U Međimurskoj županiji također je zabilježen pad kiše i leda. Mjesto Lopatinec je, nažalost, ostalo bez struje. Stanovnici su suočeni sa otežanim uslovima, dok se elektromreža pokušava oporaviti.

Lokalne vlasti su alarmirane zbog veličine i snage ovog nevremena. Nadležne službe već su izašle na teren i rade na sanaciji mogućih šteta. Građani su pozvani na oprez i da se pridržavaju sigurnosnih mjera.

Nevrijeme, praćeno kišom i ledom, uvijek predstavlja izazov za stanovnike. Nadamo se da će se situacija brzo stabilizirati i da će štete biti minimalne. U međuvremenu, ostajemo u pripravnosti kako bismo pravovremeno informisali javnost o svim detaljima vezanim za ovo nevrijeme i njegov utjecaj na građane.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -