Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMarija Šerifović podržala prijateljicu na nastupu u Beogradu

Marija Šerifović podržala prijateljicu na nastupu u Beogradu

Poznata srpska pjevačica Marija Šerifović, koja uživa u mirnom privatnom životu sa sinom Mariom, odlučila je da napravi izuzetak i podrži svoju prijateljicu Jovanu Pajić na njenom koncertu u Beogradu. Iako ne voli javna okupljanja, Marija je sinoć izašla kako bi podržala kolegicu i prijateljicu.

Marija je putem snimka na društvenim mrežama poručila Jovani da nastavi sa svojim uspjehom i obećala joj podršku. “Samo da nastaviš da nas slušaš i sve će biti super. Plan do kraja 2025. je tu. Ti samo spavaj, jedi, pjevaj” – napisala je Marija.

Iako izlasci nisu nešto što često praktikuje, Marija je otvoreno priznala da joj je odlazak na koncert teško pao. “Ne zovite me. Ne izlazim u grad do 2026.” – poručila je pjevačica.

Nakon što je Jovana Pajić napravila veliki uspjeh sa svojom pjesmom “Ludilo moje”, Marija je javno izrazila ponos i sreću zbog povratka svoje prijateljice na muzičku scenu. Također, otkrila je koliko su je njeni prijatelji podržavali i molili da se vrati muzici.

“Teško mi je povjerovati, ali izgleda da se dešava. Koliko nas godinama nije čula! A možda… Možda joj je samo trebalo vrijeme da se konačno vrati sebi” – napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Ovaj gest podrške i prijateljstva između Marije Šerifović i Jovane Pajić dokazuje koliko je važna podrška i međusobna podržavnje u svijetu muzike. Marija je pokazala da iako se drži privatnog života, uvijek je tu za svoje prijatelje i kolege.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -