Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrinceza Ana se pojavila javnosti nakon povrede glave, ali posljedice su i...

Princeza Ana se pojavila javnosti nakon povrede glave, ali posljedice su i dalje vidljive

Nakon nekoliko sedmica provedenih u bolnici zbog povrede glave, princeza Ana se prvi put pojavila u javnosti. Prema informacijama iz Bekingemske palače, 73-godišnja princeza je završila u bolnici nakon nesreće na svom imanju. Iako je provela neko vrijeme sakrivena u svom domu, Ana je sada marljivo prisustvovala nacionalnom prvenstvu zadruga jahača za osobe s invaliditetom (RDA) na Univerzitetu Hartpury i koledžu Hartpury u Gloucestershireu.

Izgleda da je princeza Ana još uvijek oporavlja od udarca, jer su tamne modrice na njenom licu bile vidljive prilikom njenog pojavljivanja na događaju. Ona je elegantno izgledala kao i uvijek, ali povrede su neosporno bile još uvijek prisutne.

Princeza Ana je izjavila da se ne sjeća šta se tačno dogodilo tokom nesreće na imanju Getkomb Park. Ona je pretrpjela potres mozga i gubitak pamćenja nakon pada. Potrebno je bilo neko vrijeme da se oporavi od ovog neugodnog incidenta, kojeg se danas jedva sjeća.

Odsustvo princeze Ane sa ceremonije obilježavanja 100. godišnjice Njufolandskog nacionalnog ratnog memorijala bilo je primjetno, ali je bila važnija briga o njenom zdravlju. Nakon perioda oporavka i rehabilitacije, princeza Ana je ponovno aktivna u javnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -