Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaPronađeno vozilo iz međunarodne potrage na Velikoj plaži

Pronađeno vozilo iz međunarodne potrage na Velikoj plaži

Policija je saopćila da je pronašla vozilo koje je bilo predmet međunarodne potrage na obali Velike plaže. Vlasnik vozila, slovenački državljanin, nije bio prisutan prilikom pronalaska vozila marke BMW sa slovenačkim registarskim oznakama.

Policijske provjere i vještačenja su u toku kako bi se utvrdilo eventualno povezivanje pronađenog vozila sa zločinom ili drugim ilegalnim aktivnostima. Posredstvom Interpola Bratislava izvršene su provjere i potvrđeno je da je vozilo predmet međunarodne potrage.

Pronalazak ovog vozila predstavlja važan korak u radu policije i ukazuje na uspješnu saradnju međunarodnih agencija za provođenje zakona. Detalji o razlozima međunarodne potrage za ovim vozilom nisu saopćeni.

Velika plaža je popularno turističko odredište, stoga će ovaj slučaj svakako privući pažnju javnosti i turista. Policija će nastaviti daljnje istrage i provjere s ciljem rasvjetljavanja eventualnih nepravilnosti ili kriminalnih aktivnosti vezanih za ovo vozilo.

Dodatna saopćenja policije o ovom slučaju očekuju se u narednim danima kako bi javnost bila adekvatno informisana o napretku istrage.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -