Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVNatali Portman zablistala u diorovoj haljini na premijeri mini-serije "Dama u jezeru"

Natali Portman zablistala u diorovoj haljini na premijeri mini-serije “Dama u jezeru”

Glumica Natali Portman je svojim elegantnim izgledom ukrala svu pažnju na premijeri mini-serije “Dama u jezeru” u Njujorku. Uloga u ovoj adaptaciji romana Laure Lipman iz 2020. godine donijela joj je novu priliku da pokaže svoj glumački talent.

Sa dugogodišnjom suradnjom sa francuskom modnom kućom “Dior”, nije iznenađenje da je Natali odlučila nositi njihovu haljinu za ovu posebnu priliku. Haljina, koja je dio kolekcije za krstarenje 2025., izrađena je od prozirnog materijala sa izvezenim detaljima i bez naramenica. Otkrivajući crno donje rublje, Natali je zablistala pred fotoaparatima.

Mini-serija “Dama u jezeru” se odvija u Baltimoru 1966. godine, a Natali Portman tumači glavnu ulogu Medi Švarc (Maddie Schwartz), domaćice koja želi ostaviti prošlost iza sebe i započeti karijeru novinarke. Uzbudljiva radnja serije prati njen istraživački put u pronalasku istine o smrti žene pronađene na dnu jezera.

Natali Portman je svojim talentom i ljepotom još jednom osvojila srca publike i potvrdila svoju vodeću poziciju u svijetu glume. Njen elegantni izbor haljine za premijeru samo je dodatno istaknuo njeno modno umijeće.

Pogledajte fotografije i druge detalje sa premijere na Natali Portman Instagram profilu, gdje je glumica podijelila svoje najbolje trenutke sa crvenog tepiha.

Budite uz nas za više informacija o najnovijim filmskim i TV preporukama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -