Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometDani Carvajal pokušava prevesti Rodrija u Real Madrid, ali on ostaje vjeran...

Dani Carvajal pokušava prevesti Rodrija u Real Madrid, ali on ostaje vjeran Barceloni

Dani Carvajal, desni bek Real Madrida, nedavno je dao intervju za Marcu povodom svog rođendana. U intervjuu je istakao i svoje prijateljstvo s drugim reprezentativcima, ali novinari su ih zapitali da li to znači da želi da dovede i Rodrija u Real Madrid.

Rodri, sjajni vezni igrač Barcelone, odlučno je odbio Carvajalov poziv. “Ne, ne. Ja ću uvijek igrati za Barcelonu”, rekao je s osmijehom.

Rodri je također otkrio da su ga nakon utakmica protiv Italije i Francuske, dvojica poznatih igrača kontaktirala s prijedlogom zamjene dresova. “Nakon Italije, Federico Chiesa me pitao za zamjenu dresova, a nakon Francuske to je učinio Kylian Mbappe. Kad te on pita, ne možeš mu odbiti, haha”, dodao je uz smijeh.

U međuvremenu, Yamal će sutra predvoditi špansku reprezentaciju u finalu Europskog prvenstva koje se održava u Berlinu. Protivnik će im biti selekcija Engleske, a utakmica počinje u 21:00 sati.

Za sve ljubitelje nogometa, susret će biti dostupan putem direktnog prijenosa na BHT 1, dok će se tekstuano praćenje moći pratiti i na portalu Klix.ba.

Iako Carvajal nije uspio nagovoriti svog prijatelja Rodrija da pređe u Real Madrid, obojica će biti fokusirani na svoje utakmice i branjenje boja svojih klubova, unatoč svojim prijateljskim odnosima izvan terena.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -