Petak, 20 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisDjeca uživala u Sparkasse ljetnom kampu sa fokusom na plivanje

Djeca uživala u Sparkasse ljetnom kampu sa fokusom na plivanje

U predivnom sedmodnevnom kampu koji je organizovala Sparkasse banka, 50 dječaka i djevojčica uzrasta od 8 do 12 godina imalo je priliku da uče i usavršavaju tehnike plivanja. Osim što su se družili i igrali, djeca su imala jedinstvenu priliku da upoznaju ljepote našeg grada na moru, a za neke je to bio prvi susret sa morem i plivanjem.
Direktor Doma za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave, Amar Ećo, istakao je zahvalnost Sparkasse banci na podršci organizacije ovog kampa koji ima veliku važnost za djecu. Također je izrazio zahvalnost Apex klubu i njihovim trenerima na sjajnom radu.
Kamp je obuhvatao svakodnevne radionice plivanja pod vođstvom certificiranih trenera iz Apex kluba. Djeca su učila osnu tehnike plivanja, dok su oni koji su već znali plivati, usavršavali svoje vještine. Na kraju kampa, djeca su proslavila uspješno završenu obuku uz svečanu dodjelu diploma i ponesla su sa sobom mnogo lijepih uspomena iz Sparkasse ljetnog kampa.
Sparkasse banka je organizacijom ovakvih kampova dio svoje šire strategije podrške lokalnim zajednicama, sa posebnim naglaskom na najmlađe. Osim razvoja sportskih vještina, banka pruža djeci nezaboravna iskustva i uspomene koje će nositi sa sobom cijeli život.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -