Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometPatrice Evra optužen za neplaćanje alimentacije u iznosu od 900.000 eura

Patrice Evra optužen za neplaćanje alimentacije u iznosu od 900.000 eura

Fudbalska legenda Patrice Evra suočava se sa optužbama da duguje više od 900.000 eura neplaćene alimentacije nakon što je napustio suprugu Sandru i dvoje djece u periodu između 2021. i 2023. godine, prema izvještaju Le Parisien-a. Tužilaštvo u Nanterreu potvrdilo je kaznu, naloživši bivšem kapitenu reprezentacije Francuske da plati 4.000 eura za moralnu štetu supruzi i dodatnih 2.000 eura za sudske troškove.

Patrice Evra, koji je poznat po svojoj uspješnoj karijeri u fudbalu, pobunio se protiv ove odluke putem žalbe, tvrdi njegov advokat Jerome Boursican. Boursican smatra da se činjenice nepravedno tumače, navodeći da je Evra obezbijedio supruzi stan, kuću sa bazenom na jugu Francuske i pozajmio joj skoro dva miliona eura za svakodnevni život.

Nathalie Dubois, advokatica Patrice Evrine supruge, izrazila je zadovoljstvo odlukom tužilaštva. Ona je naglasila da se nada da će Evra shvatiti da nije iznad zakona i da ne može napustiti ženu i djecu preko noći. Dubois je istakla da su se evropska fudbalska zvijezda i njegova supruga Sandra upoznali još sa 15 godina i da je ona podržavala njegovu karijeru širom svijeta.

Patrice Evra, koji je trenutno bez kluba, nije odgovorio na zahtjev novinara Le Parisiena za komentarom. Ova vijest privukla je veliku pažnju javnosti, te se očekuje dalji razvoj situacije u slučaju Evra vs. Sandrini zahtjevi za alimentacijom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -