Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportOstali sportoviMarko Bojković baca novac u publiku nakon vaganja: Haos uoči meča protiv...

Marko Bojković baca novac u publiku nakon vaganja: Haos uoči meča protiv Arlena Benksa Ribeira

Događaj koji organizuje FNC, najpopularnija regionalna MMA organizacija, donio je veliku dozu uzbuđenja već prije početka. Mladi srbijanski borac Marko Bojković (22) će se suočiti s izazovom u naslovnoj borbi protiv Brazilca Arlena Benksa Ribeira. Međutim, na večerašnjem vaganju, Bojković je napravio pravi haos.

Kao što je najavio putem svog Instagram naloga, Bojković je nakon vaganja bacio novac u publiku. Ukupno je odlučio podijeliti 2.000 eura s fanovima koji ga podržavaju. Bez obzira na to što je sigurno da je ovakvo ponašanje nije očekivalo organizacijsko osoblje, Bojković je odlučio iznenaditi svoje fanove na svoj jedinstven način.

Kako je video snimka iznad pokazao, situacija je postala kaotična kada su prisutna djeca pokušavala uhvatiti novac koji je letio na sve strane. Svako dijete je željelo doći do svoje sume novca, što je izazvalo pravi haos među mališanima.

Svi prisutni na snimanju su bili iznenađeni Bojkovićevim postupkom, ali i oduševljeni ovim gestom. Mnogi su grabili novac s poda, s osmijehom na licu, svjesni da im je upravo pružena prilika da se povežu s omiljenim borcem na jedinstven način.

Radi se o jednom od najiščekivanijih FNC događaja u kojima će se također pojaviti i poznati bosnkohercegovački borci Tomislav Spahović i Ivan Sičaja. Sve oči će biti uprte u ring kada se ova tri borca suoče s protivnicima. Sigurno je da će ova večer biti ispunjena nevjerojatnom borbom i uzbuđenjem koje MMA sport pruža.

U svakom slučaju, gesta koju je Marko Bojković učinio pokazuje koliko cijeni svoje fanove i koliko im želi pružiti jedinstven doživljaj. Njegovo hrabro djelo prije borbe samo je produbilo povezanost između njega i obožavatelja, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne u publici.

Posjetitelji će svakako biti zadovoljni večerašnjim događajem koji obećava vrhunski MMA spektakl s nevjerojatnim borbama. Nadamo se da će svi uživati i da će se ova noć prepuna akcije i uzbuđenja dugo pamtiti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -