Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzNeda Ukraden izgleda nestvarno u bikiniju i izaziva lavinu komentara na društvenim...

Neda Ukraden izgleda nestvarno u bikiniju i izaziva lavinu komentara na društvenim mrežama

Rijetko ko može da povjeruje da pjevačica Neda Ukraden gazi osmu deceniju s obzirom na to da izgleda nestvarno u bikiniju. Nedavno je pjevačica bila viđena u Bokokotorskom zalivu kako uživa u svom odmoru. Na fotografijama koje su njeni prijatelji objavili na društvenim mrežama, Neda je pozirala u kupaćem kostimu preko kojeg je imala mrežastu haljinu, izgledajući besprijekorno.

Pjevačica je provodila vrijeme u jednom kafiću u zalivu, a nakon toga je nastavila odmor na svojoj jahti, gdje je još jednom izazvala pažnju javnosti objavom nove fotografije. “Najzad odmor. Boka”, napisala je Neda uz fotku, koja je izazvala lavinu komentara i divljenja njenih fanova na društvenim mrežama.

Inače, Neda Ukraden posjeduje kuću u Bokokotorskom zalivu, gdje često provodi vrijeme tokom ljeta. Njen dom je okružen zelenilom i prelijepim vrtom, a ima i privatni voćnjak. Pjevačica je otkrila da je to njeno mjesto mira gdje organizuje bogate žurke do kasno u noć.

“I ovdje se prave nevjerovatne fešte. Pjevamo do kasno u noć, i ja i svi prisutni. Naša terasa je mjesto gdje se okupimo i uživamo. Dođite i uvjerite se sami u čari ovog mjesta”, ispričala je Neda Ukraden.

Fotografije sa njenog odmora i divna atmosfera koju je podijelila sa svojim fanovima još jednom su potvrdili da pjevačica ne samo da zvukom svojim pjesama osvaja srca, već i izgledom koji izaziva divljenje i oduševljenje.

Neda Ukraden trenutno uživa u Bokokotorskom zalivu, a zimi se vraća u Beograd gdje ima luksuzan stan i nastavlja sa radom na svojim muzičkim projektima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -