Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometVeznjak Arsenala otkriva zašto mrzi miris piva

Veznjak Arsenala otkriva zašto mrzi miris piva

Veznjak Arsenala, Declan Rice, izjavio je za engleski Sun da će vjerovatno morati začepiti nos, jer mrzi miris piva. Ova izjava je izazvala reakcije javnosti, s obzirom da je Rice prije tri godine obećao da će popiti svoje prvo pivo ako Engleska osvoji Evropsko prvenstvo. Nažalost, Italija je slavila u finalu na Wembleyju nakon boljeg izvođenja penala.

Rice ističe da je već probao aromatično pivo Shandis, ali još uvijek nije isprobao ono pravo pivo. Međutim, ako Engleska osvoji Euro 2024, Rice je spreman da se suoči sa svojim odbijanjem i da popije pravo pivo. “Sjećam se da sam to rekao prije finala Eura 2020. Od tada sam imao pivo, ali sam ga miješao sa limunadom! Ako pobijedimo, popit ću pravo pivo. Vjerovatno ću morati začepiti nos, jer mrzim miris piva”, izjavio je Rice.

Finalna utakmica Eura 2024 između Engleske i Španije zakazana je za nedjelju, sa početkom u 21 sat. Engleska ekipa i navijači nadaju se da će osvojiti titulu i da će pružiti Riceu priliku da popije svoje prvo pravo pivo.

Iako je ova izjava vezana za Riceovu ličnu preferencu, mnogi su se zapitali zašto neko, posebno britanski igrač, ne voli miris piva. Ipak, svako ima svoje preferencije kada je o ukusu i mirisima riječ.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -