Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzInfluenserica otvoreno progovorila o utjecaju društvenih mreža na svoj život

Influenserica otvoreno progovorila o utjecaju društvenih mreža na svoj život

Štagod pričala o društvenim mrežama, činjenica je da bez njih ne bi bilo mene u ovakvom formatu. Za mene je sve počelo s Instagramom i ne da mi je pomogao nego je sve počelo od Instagrama. Odmogle su jako malo u smislu da su društvene mreže danas, nažalost, utočište i leksaurin za razne duševne bolesti, izjavila je jedna poznata influenserica za Lola Magazin.

Ova influenserica, koja je stekla veliku popularnost putem društvenih mreža, otvoreno je pričala o utjecaju Instagrama na svoj život. Istaknula je kako je za nju sve počelo upravo s ovom popularnom platformom te da joj je ona omogućila da se izrazi na svoj način. Međutim, priznaje da društvene mreže imaju i negativne strane, te da su postale utočište i leksaurin za razne duševne bolesti.

Na pitanje novinarke Brankice Raković o važnosti podrške partnera, posebno kada je riječ o majčinstvu i izgradnji brenda, influenserica je istaknula koliko je njen muž ključan za sve što radi. Bez njega, kao i bez Instagrama, ne bi bilo ničega, istakla je. Njen muž pruža joj ne samo emotivnu podršku, već i podršku u poslovnom svijetu, te je ključna figura u njenom životu.

Influenserica je poznata po tome što dijeli gotovo sve detalje svog života putem društvenih mreža. Na pitanje novinarke da li joj dosadi izlaganje svijetu na taj način, influenserica je odgovorila da to nije slučaj. Ipak, priznaje da se ponekad pokaje zbog svojih riječi, jer svijet oko nas može biti surov. Također, otkrila je da je van Instagrama ista osoba, samo malo više psuje.

Kao popularna influenserica, ova žena često je na meti kritika. Nedavno se na Twitteru podigla polemika oko toga zašto je troje djece povela na more, dok je četvrto ostavila kod kuće. Takve situacije često su izvor kontroverzi i kritika, ali influenserica se drži svog stava i nastavlja dijeliti svoj život s pratiteljima.

Društvene mreže imaju veliki utjecaj na naše živote, a često čujemo priče influensera o tome kako su im one donijele uspjeh i popularnost. Međutim, važno je napomenuti i negativne strane društvenih mreža, kao što su izlaganje i kritike koje se mogu dobiti. Za svakoga od nas je važno pronaći balans i koristiti društvene mreže na način koji nam donosi sreću i ispunjenje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -