Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometSarajevo poslalo Viverosa na novu posudbu u Atletico Nacional

Sarajevo poslalo Viverosa na novu posudbu u Atletico Nacional

Fudbaler Viveros (24) je najavljen kao veliko pojačanje kada je došao u Sarajevo u ljeto 2023. godine, ali za Bordo tim je odigrao tek devet minuta u pola godine prije nego što je posuđen kolumbijskom La Equidadu. Nakon isteka posudbe, navijači su se nadali da će ga vidjeti u bordo dresu, ali će se to ipak dogoditi u drugom klubu.

Sarajevo je ponovo poslalo Viverosa na posudbu, ovaj put u najveći kolumbijski klub Atletico Nacional. Klub, koji je 17 puta bio prvak Kolumbije, je predstavio Viverosa, a prema kolumbijskim medijima, Sarajevo će zaraditi 150.000 dolara za jednogodišnju posudbu.

Viveros ima ugovor sa Sarajevom do ljeta 2026. godine. Ukoliko Atletico Nacional na kraju sezone želi kupiti Viverosa, Bordo timu će platiti dodatnih 1,4 miliona dolara.

Ova posudba je nova prilika za Viverosa da pokaže svoj talenat i ostvari uspjeh u kolumbijskom fudbalu. Sarajevo će pratiti njegov napredak i nadati se da će se igrač vratiti jači i iskusniji nakon posudbe.

Navijači su podijeljeni u mišljenjima o novoj posudbi Viverosa, ali svi se nadaju da će se njegov povratak u Sarajevo desiti u budućnosti s većim uspjehom i većim doprinosom klubu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -