Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMatthew McConaughey s natečenim okom nakon nezgode na snimanju filma

Matthew McConaughey s natečenim okom nakon nezgode na snimanju filma

Slavni holivudski glumac Matthew McConaughey izazvao je pažnju javnosti svojom posljednjom objavom na društvenoj mreži Instagram. Na fotografiji, McConaughey je pozirao nasmijan, ali je primjetno da mu je desno oko natečeno i zatvoreno.

Mnogi su odmah počeli nagađati što bi mogao biti uzrok ovom stanju, a najveća sumnja je pala na novi film na kojem glumac trenutno radi. Riječ je o kriminalističkom trileru “The Rivals of Amziah King”, a iako se o projektu zna vrlo malo detalja, snimke sa seta prikazuju McConaugheya sa nekoliko kutija meda. Odatle dolazi sumnja da je glumac doživio ubod pčele tijekom snimanja filma.

Na objavu su se odmah oglasili vjerni obožavatelji koji su izrazili zabrinutost za zdravlje glumca. “Šta ti je s okom?”, “Molim se za tvoj oporavak”, “Čuvaj se”, “Nadam se da imaš led na očima”, “Čak si s ovim kaosom na licu još uvijek lijep”, samo su neki od komentara ispod objave.

No, glumac nije dobio podršku samo od svojih obožavatelja. Na objavu su se oglasile i druge velike zvijezde poput bivšeg nogometaša Davida Beckhama i manekenke Cindy Crawford.

Matthew McConaughey je poznat po svom talentu, karizmi i nevjerojatnoj transformaciji za uloge. Nadamo se da će se brzo oporaviti i da će nastaviti u istom ritmu koji ga je učinio jednim od najcjenjenijih glumaca današnjice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -