Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometKylian Mbappe se priprema za svoj dolazak u Real Madrid

Kylian Mbappe se priprema za svoj dolazak u Real Madrid

S obzirom na završetak svog nastupa na nedavnom Evropskom prvenstvu, Kylian Mbappe se sada može posvetiti svojoj klupskoj karijeri i početku života u Real Madridu. Nakon što je Francuska poražena od Španije u polufinalu prvenstva rezultatom 2:1, Mbappe će sada dobiti nekoliko slobodnih dana prije odlaska u Španiju.

Briljantni Francuz će biti prisutan na Santiago Bernabeuu 16. jula, kada će biti predstavljen navijačima. Tog dana će obaviti i prvi trening sa svojim novim klubom, a potom će potpisati ugovor u prisustvu klupskog predsjednika, Florentina Pereza.

U međuvremenu, Real Madrid je otkrio Mbappeov klupski dres sa brojem devet na leđima, što je bio predmet dosta spekulacija. Dres je sada pušten u prodaju, a očekuje se da će se postići rekordan broj prodatih primjeraka, što će Real Madridu donijeti značajna primanja na Santiago Bernabeuu.

U službenom Realovom shopu su dostupne sve verzije dresa, a cijene se kreću od 150 do 230 dolara.

Kylian Mbappe je definitivno najtraženija fudbalska zvijezda u ovom trenutku i njegov dolazak u Real Madrid je izazvao veliku pažnju širom svijeta. Svi očekuju da će se Francuz brzo prilagoditi na novu sredinu i donijeti veliki doprinos timu u nadolazećoj sezoni.

Navijači širom svijeta jedva čekaju da vide šta Mbappe može pružiti, dok će Real Madrid uživati u koristima njegovog dolaska na teren i u prodaji njegovih dresova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -