Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetUhapšen osumnjičeni za ubistvo supruge i dvije kćerke novinara BBC Racinga

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo supruge i dvije kćerke novinara BBC Racinga

Policija je saopćila da je pronađen i uhapšen muškarac za kojim se tragalo u vezi s ubistvom tri žene, supruge i dvije kćerke poznatog novinara BBC Racinga, Džona Hanta. Osumnjičeni je identifikovan kao Kajla Kliford, 26-godišnji muškarac koji je prethodno služio u britanskoj vojsci.

Prema izvještajima, žrtve su pronađene mrtve na imanju u Bušiju, a policija je odmah pokrenula istragu kako bi pronašla počinitelja. Nakon cjelodnevne potrage, Kliford je pronađen u blizini imanja u Enfildu.

Policija Hertfordšira je izjavila da su policajci hapšenje obavili mirno, bez upotrebe oružja, te da je osumnjičeni pružen medicinski tretman zbog povreda. Detalji o motivima zločina nisu još uvijek poznati.

Džon Hant, komentator BBC Racinga, ostao je šokiran nakon gubitka supruge i dvije kćerke. Kolege i prijatelji pružaju podršku prema njemu u ovim teškim trenucima.

Ovo ubistvo je izazvalo veliku dramu u javnosti, s obzirom na poznatost žrtava i njihovu povezanost s medijskom industrijom. Lokalna zajednica u Bušiju također je potresena ovim događajem.

Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog brutalnog zločina. Očekuje se da će osumnjičeni biti priveden pravdi i suočiti se s optužbama za ubistvo.

Osvježavajte ovu stranicu za najnovije informacije o ovom slučaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -