Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometNavijači Veleža okupirali Grbavicu: Iščekuje se prvi evropski meč Rođenih

Navijači Veleža okupirali Grbavicu: Iščekuje se prvi evropski meč Rođenih

Na evropskom susretu između Veleža i Intera, navijači Veleža su se prikazali sa novim udarnim transparentom na stadionu Grbavica u Sarajevu. Ova povijesna utakmica označava prvi evropski meč za Rođene ovog ljeta.

Novi transparent koji nosi natpis “Protiv Intera, prestati nećemo nikada” postao je simbol zajedništva i odlučnosti navijača Veleža. On zamjenjuje prethodni glavni transparent koji su otuđili navijači Zrinjskog.

Utakmica između Veleža i Intera odigrava se večeras na stadionu Grbavica s početkom u 20:00 sati, a može se pratiti i putem direktog prijenosa na Areni Sport. Za one koji nisu u mogućnosti biti na Grbavici, organizatori su osigurali tekstualni prijenos na popularnom portalu Klix.ba.

Očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer je ovo povijesni trenutak za Velež i njegove navijače. Nakon mnogo godina izbivanja iz europskih natjecanja, Rođeni imaju priliku pokazati svoj nogometni talenat i snagu na međunarodnoj sceni.

Navijači su iskazali veliko uzbuđenje i vjeru u svoj klub, te su se sjajno pripremili za ovaj susret. Iako dvoboj sa Interom neće biti lak, navijači su odlučni da pruže cjelokupnu podršku svojoj momčadi.

Nakon dugih godina čekanja, Velež napokon ima priliku da se natječe i pokaže svoju vrijednost u europskom nogometu. Ova utakmica obilježit će novu eru za Velež i njegove navijače, te će biti pravi spektakl za sve ljubitelje nogometa.

Svi navijači, kako oni koji budu prisutni na stadionu Grbavica, tako i oni koji prate utakmicu putem televizijskog prijenosa ili tekstualnog prijenosa na Klix.ba, jedva čekaju da vide kako će Rođeni reagirati na europskom terenu.

Navijači Veleža će svojim entuzijazmom i vatrometom podrške sigurno ostaviti snažan utisak na stadionu Grbavica. Ova utakmica će biti prava fešta za sve prisutne i prilika da se pokaže što Velež može postići na europskoj sceni.

Budite dio povijesti i podržite Velež u njihovom prvom europskom meču ovog ljeta!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -