Petak, 20 Septembra, 2024
HomeCrna HronikaU sudaru u Sarajevu nastala materijalna šteta, nema povrijeđenih

U sudaru u Sarajevu nastala materijalna šteta, nema povrijeđenih

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Sarajevu, niko nije povrijeđen, ali su vozila pretrpjela materijalnu štetu. Informacija nam je potvrđena iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Prema navodima očevidaca, jedno vozilo je završilo na travnatoj površini uslijed siline udara. Fotografije koje je poslao naš čitatelj pokazuju oštećenja na oba vozila te dokazuju koliko je nesreća bila ozbiljna.

Saobraćaj u ovom dijelu grada trenutno se odvija usporeno i otežano, ali se očekuje da će se situacija normalizovati nakon završenog uviđaja. Vozači su upozoreni da budu oprezni i da poštuju saobraćajne propise kako bi izbjegli dodatne incidente.

Ovo je još jedan podsjetnik koliko je važno da svi budemo pažljivi i odgovorni u saobraćaju. Prevencija saobraćajnih nesreća je od ključne važnosti za očuvanje života i imovine.

Ukoliko naiđete na sličnu situaciju, molimo vas da odmah obavijestite nadležne službe kako bi se hitno reagovalo i situacija brzo sanirala.

Pratite naš portal za nove informacije o ovoj temi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -