Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzEmina Tufo objavila fotografiju trudničkog stomačića i oduševila fanove

Emina Tufo objavila fotografiju trudničkog stomačića i oduševila fanove

Bosanskohercegovačka pjevačica Emina Tufo je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira u pripijenoj haljini ističući svoj trudnički stomak. Ova objava je izazvala veliku pažnju među njenim pratiteljima, koji su joj u komentarima masovno čestitali.

“Čestitam i da sve bude uredu, ljepotice”, “Izgleda da nosiš curicu”, “Svako dobro tebi i Amelu”, samo su neki od komentara koje je Emina dobila ispod ove objave.

Emina se u maju prošle godine udala za svog supruga Amela. U jednom intervjuu za Grand, prije nekoliko mjeseci, Emina je izjavila da je već godinama usko vezana za Amela te da je on velika podrška u njenom poslu.

“Ceremonija vjenčanja održana je u jednom sarajevskom hotelu, a među gostima su bile brojne poznate ličnosti. Goste je zabavljala Zorica Brunclik, što je za mene bilo velika čast”, istakla je Emina.

Na fotografiji se može vidjeti kako Emina sjajno izgleda u pripijenoj haljini koja ističe njen trudnički stomak. Njeni fanovi su oduševljeni što je Emina odlučila podijeliti ovaj trenutak sa njima.

Naravno, ova vijest je izazvala veliko interesovanje medija i fanova koji čekaju s nestrpljenjem da doznaju pol bebe. Emina i Amel još uvijek nisu otkrili pol djeteta, ali fanovi spekulišu da bi mogla nositi curicu.

S obzirom na veliki broj čestitki koje je Emina dobila na društvenim mrežama, jasno je da je ona veoma voljena i podržavana od strane svoje publike. Sigurno je da će Emina imati podršku svojih fanova tokom cijelog procesa trudnoće.

Sigurni smo da Emina i Amel jedva čekaju da postanu roditelji i da će im trudnoća donijeti mnogo sreće i radosti. Želimo im sve najbolje u ovom posebnom životnom trenutku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -