Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMlada pjevačica se oglasila - "Ubacite malo humanosti u svoj posao!"

Mlada pjevačica se oglasila – “Ubacite malo humanosti u svoj posao!”

Mlada pjevačica koja je nedavno osvojila drugo mjesto u popularnom muzičkom takmičenju, oglasila se povodom kontroverzi koje su je pratile nakon završetka takmičenja. Izrazila je zbunjenost zbog negativnih komentara koji su se pojavili nakon njene pobjede.

“Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku. Meni nije jasno šta se meni tačno zamjera i da li se meni zamjera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao”, izjavila je pjevačica.

Povodom planiranog koncerta za pobjednike takmičenja, pjevačica je saopštila da se koncert neće održati, ali je istakla da je bila srećna što je mogla izvesti pjesme pred svojim sugrađanima i podijeliti s njima osjećaj zajedničke pobjede. Na pitanje da li bi izabrala mentorku Cecu, pjevačica je odgovorila:

“Nismo ove godine birali mentore, ali ne znam da li bi bilo boljeg mentora od Cece. Stvarno smo se super pronašli i mislim sve najljepše o njoj.”

Pjevačica je također priznala da je očekivala pobjedu u ovom muzičkom takmičenju te da je njen i suprugov rad na društvenim mrežama i promociji imao značajan utjecaj na njeno plasiranje u finale. Ipak, nije bila potpuno sigurna u svoj uspjeh, ali je ipak vjerovala u svoje sposobnosti.

Ova mlada pjevačica je, i pored svih kontroverzi, izrazila želju da se mediji fokusiraju na humanost i podršku umjesto na stvaranje drama i negativnosti. Želja za ubacivanjem malo humanosti u posao novinara može biti poučna za sve nas.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -