Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Rozga zaplakala na spektakularnom koncertu u Mostaru

Jelena Rozga zaplakala na spektakularnom koncertu u Mostaru

Skoro pet hiljada ljudi u Mostaru je pjevalo uglas s popularnom Splićankom, a prve dojmove nakon nastupa podijelila je za InMagazin.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda se u grad na Neretvi vratila nakon 14 godina i dvosatnim koncertom u trans bacila oko 5.000 obožavatelja, oborivši rekord posjećenosti.

”Ovo će ja mislim biti najkraći intervju u povijesti s obzirom da me čekaju ovi prekrasni ljudi, da se slikamo. Vjerojatno ću sutra biti puno pametnija, ali sad samo mogu reći da sam najsretnija žena na planeti Zemlji”, kazala je.

Mostarska publika rasplakala je emotivnu pjevačicu koja je otkrila zašto se nije mogla suzdržati od suza.

”Kad vidiš te divne ljude ispred sebe, jednostavno se ne možeš suzdržati i krenule su suze. I onda mi je jedna curica koja je bila u prvom redu, ima 11 godina rekla, ‘možeš ti to Jele’. I onda se i ona rasplakala. To je toliko divno, ima li išta ljepše od iskrene emocije? Nema.”, kaže Jelena.

Jelena je na mostarski koncert stigla u pratnji svoje najveće potpore, majke Marije.

Ovaj emotivni nastup Jelene Rozge u Mostaru je oborio rekorde posjećenosti i ostavio publiku i samu pjevačicu oduševljenu. Svi prisutni su zajedno s Jelenom pjevali njene poznate hitove, stvarajući jedinstvenu atmosferu.

Jelena je nakon koncerta izjavila da je najsretnija žena na planeti Zemlji, te da je ovo bio jedan od najemotivnijih trenutaka u njenom životu. Razlog za suze su bili njeni divni fanovi koji su svojom podrškom i ljubavlju dirnuli njeno srce.

”Kad vidiš te divne ljude ispred sebe, jednostavno se ne možeš suzdržati i krenule suze. I onda mi je jedna curica koja je bila u prvom redu, ima 11 godina rekla, ‘možeš ti to Jele’. I onda se i ona rasplakala. To je toliko divno, ima li išta ljepše od iskrene emocije? Nema.”, kazala je Jelena.

Ovaj koncert nije bio samo spektakularan zbog Jeleninog izvanrednog nastupa, već i zbog podrške koju je imala od svoje majke Marije. Jelena je stigla u Mostar u pratnji majke, koja je uvijek bila uz nju i podržavala je u muzičkoj karijeri.

Ova razmjena iskrene emocije između Jelene i njenih fanova će zasigurno ostati dugo u sjećanju svima koji su prisustvovali ovom spektaklu u Mostaru. Jelena Rozga je pokazala koliko je bliska sa svojom publikom i koliko joj znače reakcije i podrška njenih vjernih obožavatelja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -