Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJulia Fox javno progovorila o svojoj seksualnosti na TikToku

Julia Fox javno progovorila o svojoj seksualnosti na TikToku

Julia Fox, poznata bivša manekenka i glumica, nedavno je hrabro progovorila o svojoj seksualnosti u odgovoru na TikTok video korisnice @emgwaciedawgie. Korisnica je izjavila da “voli vidjeti lezbejku s dečkom”, a Fox je odlučila odgovoriti na ovaj komentar na svoj način.

Snimajući se kako hoda niz ulicu, Fox je izjavila kako je “ona ta lezbejka” te je ironično obećala suprotnom spolu da se to “više nikada neće ponoviti”. Ova hrabra izjava privukla je mnogo pažnje i podrške njenih obožavatelja.

Komentari ispod njenog videa preplavljeni su podrškom i oduševljenjem. Obožavatelji su izrazili sreću zbog njenog hrabrog priznanja, ističući da su “vrlo uzbuđeni zbog nje”. Jedan korisnik TikToka napisao je: “Tako sam sretna zbog tebe”, dok je drugi dodao kako mu je priznanje Julia Fox “popravilo dan”.

Važno je napomenuti da ovo nije prvi put da se Fox otvoreno izjasnila o svojoj seksualnoj orijentaciji. Tokom intervjua za Ziwe 2022. godine, izjavila je kako ima “neke homoseksualne kosti u svom tijelu” te da želi dalje istražiti tu stranu sebe. Ova hrabra iskrenost i iskrenost Julia Fox oduševljavaju njene obožavatelje i inspirišu druge da budu otvoreni i iskreni o sebi.

Julia Fox je poznata po svojoj ulozi u filmu “Uncut Gems” iz 2019. godine, gdje je ostvarila zapaženu ulogu pored Adama Sandlera. Osim glume, ona je također poznata i u modnom svijetu, gdje je bila uspješan model prije nego što je započela svoju glumačku karijeru.

Njene hrabre izjave o svojoj seksualnosti svakako će utjecati na mnoge ljude, pružajući podršku i hrabrost onima koji se možda još nisu usudili biti iskreni o svojoj orijentaciji. Julia Fox je ikona koja inspiriše promjene i otvorenost u društvu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -