Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzNikola Peković započeo novu vezu i razvodi se od supruge Violeta

Nikola Peković započeo novu vezu i razvodi se od supruge Violeta

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković započeo je zajednički život sa svojom novom djevojkom, zbog čega je odlučio da se razvede od supruge Violeta, sa kojom je bio u braku punih osam godina. Prema nezvaničnim informacijama, Peković već nekoliko mjeseci nije u Crnoj Gori, već sa svojom izabranicom boravi u okolini Beograda, gdje ona ima porodično imanje. Par se veoma dobro slaže i ne razdvaja se ni poslovno ni privatno.

Izvor, upućen u život sportiste, tvrdi da je Nikola veoma zaljubljen te da je spreman napraviti sve promjene u svom životu zbog nove djevojke. Iako još uvijek nije zvanično razveden, to ih ne sprečava da zajedno putuju i borave na različitim destinacijama.

Neki detalji o njihovoj vezi i planovima su procureli u javnost, te se navodno par planirao provesti ljetovanje na primorju, ali zbog medijske pažnje, odlučili su da promijene planove i izbjegnu zajedničke fotografije. Ipak, teško im je sačuvati privatnost, jer se već dosta priča o njihovom razvodu od supruge Violete.

Nikola Peković i Violeta su se upoznali 2015. godine, a već sljedeće godine su se vjenčali na glamuroznoj proslavi u Bečićima. Par je dobio sina u februaru naredne godine. Na njihovoj svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je oko 400 zvanica, koje su darivali novcem. Sada se spekuliše o tome da je Peković započeo novu vezu prije nego što je zvanično okončao brak sa Violetom.

Nažalost, Kurir nije uspio kontaktirati Pekovića radi komentara, dok se njegova supruga Violeta kratko izjasnila da nema komentar na postavljeno pitanje.

Čeka se zvanična potvrda o razvodu braka, dok će mnogi s nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja vezanih za život Nikole Pekovića i njegove nove ljubavi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -