Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTobias Moretti napustio seriju "Inspektor Rex" da bi tragao za novim projektima

Tobias Moretti napustio seriju “Inspektor Rex” da bi tragao za novim projektima

Tobias Moretti, poznati njemački glumac, napustio je seriju “Inspektor Rex” kako bi se posvetio radu na drugim angažmanima. Kao prvi vlasnik slavnog njemačkog ovčara, Moretti je osvojio najviše simpatija publike, ali je odlučio da je vrijeme za novi izazov. Međutim, to se ispostavilo kao loša odluka, budući da nijedna od njegovih kasnijih uloga nije uspjela nadmašiti onu detektiva Mosera.

Moretti je rođen i odrastao u Njemačkoj, a završio je studij kompozicije na Univerzitetu za muziku i scenske umjetnosti u Beču. Također je pohađao školu Otto Falckenberg u Münchenu, gdje je stekao satove glume i usavršavao svoje glumačke vještine.

Serija “Inspektor Rex” prvi put je emitirana prije 30 godina i brzo je osvojila simpatije publike svih uzrasta, zahvaljujući glavnom junaku, detektivu Moseru, kojeg je tumačio upravo Moretti. Njegov šarm, karizma i talent brzo su osvojili srca gledatelja, što je seriji donijelo veliku popularnost.

Pored glume, Moretti je oduvijek bio vezan za glazbu. Sa suprugom, sviračicom oboe Julijom, vodi porodično gazdinstvo u Innsbrucku. Na tom imanju uzgajaju stoku za meso i proizvode organske proizvode. Osim toga, par zajedno odgaja troje djece, što im donosi posebnu radost i ispunjenje.

Iako je napustio seriju “Inspektor Rex”, Tobias Moretti i danas je prisutan u svijetu glume. Iako se promijenio otkako smo ga posljednji put gledali kao Richarda Mosera, njegov šarm i talent ostaju neosporni. Publika s nestrpljenjem iščekuje njegove nove projekte, nadajući se da će ponovno dobiti priliku uživati u njegovom izvanrednom glumačkom umijeću.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -