Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAjla Begović (Dunja Ilić) javno progovorila o nasilju u vezi: "Skočio je...

Ajla Begović (Dunja Ilić) javno progovorila o nasilju u vezi: “Skočio je na mene, davio me i lomio ruku”

Bosanska pjevačica Ajla Begović, poznata kao Dunja Ilić, nedavno je iznenadila javnost kada je objavila da je u braku sa novim partnerom. Međutim, do zaključenja braka nije došlo. Umjesto srećne i harmonične veze, Ajla se suočila s nasiljem.

Prema informacijama koje je iznijela za Blic, Ajla je optužila svog novog partnera za fizičko i emocionalno nasilje. Tvrdi da je bio pretučena, da joj je pokušao slomiti ruku, davio je, te da je razvalio vrata njihovog doma. Također, navodi da joj je oduzeo novac i da se osjeća uznemireno i traumatizirano.

“Poslat ću vam snimak kako mi je razvalio vrata u 2 ujutru. Lijevu ruku ne mogu da pomjerim, vrat me boli, moram do bolnice da mi stave kragnu. Od stresa sam prokrvarila. Haos je napravio kad se saznalo u javnosti da smo se uzeli. Anti bejbi pilulu nije htio da mi kupi, još uvijek ne mogu da dođem sebi. Skočio je na mene, davio me i lomio ruku. Poslije je cijelu kuću porazbijao, manipuliše sa mnom jer zna da sam ja na odvikavanju. Opljačkao me je, uzeo mi je pare, idem u policiju”, izjavila je Ajla Begović.

Ovo narušava idiličnu sliku koju je Ajla pokušavala prikazati na društvenim mrežama, gdje je objavljivala fotografije sa svojim novim partnerom. Ipak, ove tvrdnje bacaju drugačije svjetlo na njihovu vezu i pokazuju da izgled ne mora uvijek odražavati stvarnost.

Naravno, sve optužbe treba pažljivo istražiti i potvrditi. Nasilje u vezi je ozbiljan problem i niko ne bi trebao prolaziti kroz takvo iskustvo. U slučaju bilo kakvog nasilja, žrtve trebaju potražiti pomoć i podršku. Nadamo se da će Ajla Begović pronaći snagu da se izbori s ovom situacijom i da će se pravda zadovoljiti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -