Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzBrad Pitt teško podnio dječiju odluku: Jolie Van Dami imaju novog ljubimca

Brad Pitt teško podnio dječiju odluku: Jolie Van Dami imaju novog ljubimca

Popularni glumac Brad Pitt, koji je nedavno proslavio svoj 58. rođendan, nije baš najbolje reagirao na vijest da njegova bivša supruga Angelina Jolie i njihova djeca imaju novog kućnog ljubimca. Paparazzi su “uhvatili” Jolie Van Dami dok su napuštali poznatu prodavnicu za ljubimce, a s njima je bio i njihov novi član obitelji – mali štene.

Poznato je da je ova porodica veliki ljubitelj životinja, te su tijekom godina usvojili pse, zečeve, zmije i mnoge druge egzotične kućne ljubimce. Pored najmlađeg Knox-a, Brad i Angelina imaju još petero djece: Vivienne, Shiloh, Zahara, Maddoxa i Paxa. Međutim, Vivienne, Zahara i Shiloh su se odrekle očevog prezimena, pokazavši time da su na majčinoj strani.

Prema izvorima za američke medije, Brad Pitt je navodno bio jako potresen nakon saznanja o ovom njihovom potezu. Nadaju se da će uspjeti održati bliski odnos s djecom kako budu odrastali. Ipak, nije poznato u kakvim je odnosima s ostalom djecom, a Brad i Angelina su se rastali 2016. godine nakon dvije godine braka. Zvanično su se razveli 2019. godine, ali trenutno vode postupak oko vlasništva nad poznatom vinarijom Chateau Miraval.

Ova vijest je brzo postala popularna jer Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca redovno privlače pažnju javnosti. Bez obzira na njihovu privatnost, mediji su uvijek zainteresirani za njihove živote i akcije. Sada, dok se raspravlja o novom članu obitelji Van Dami, mnogi se pitaju kako će Brad reagirati na ovu promjenu i hoće li se uspjeti povezati s djecom.

Za ljubitelje životinja, ova priča je posebno interesantna jer pokazuje koliko ljubavi i brige ta poznata porodica pruža svojim kućnim ljubimcima. Iako su poznati po svojim filmskim ulogama, Brad i Angelina uvijek su se isticali i kao humanitarci, pa nije iznenađujuće što su i njihovi kućni ljubimci dio njihovog života. Sigurno je da će ovaj mali štene imati sjajan dom u okrilju ove poznate porodice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -