Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeMala bijela haljina: besprijekoran komad za svaku priliku

Mala bijela haljina: besprijekoran komad za svaku priliku

Zahvaljujući Zendayi i njenom novom filmu “Challengers”, teniski chic postao je jedan od trendova godine, a s “estetikom s Wimbledona” u modu se vratila i mala bijela haljina. Ovaj komad odjeće postaje sve popularniji, a kako i ne bi, kada izgleda tako elegantno i seksi. Bez obzira da li ste fan ovog stila ili ne, morate priznati da uz preplanulu kožu i ljetno raspoloženje nema ništa ljepše od bijele mini haljine.

Mala bijela haljina je uvijek dobar izbor i siguran modni ulog. Ukoliko ih nosite, komplimenti će vam pljuštati sa svih strana. No, kada je u pitanju ovaj komad odjeće, manje je više. Bijela boja najbolje izgleda uz jednostavne modne dodatke i decentan nakit. Održavanje uredne frizure, besprijekornog make up-a i manikure dodatno će naglasiti vašu ljepotu i autoritet ovog moćnog ženskog odjevnog komada.

Pojava mala bijela haljina u milkmaid stilu ponovno je vratila modu “koketne kaubojke” u fokus. Haljinice u takozvanom “milkmaid stilu” izgledaju posebno lijepo u bijeloj boji i kratkom kroju. One također nude mogućnosti kombiniranja sa visokim potpeticama, tenisicama ili balerinkama – sve ovisno o vašem stilu i prilici.

Ako ste zainteresovani za nabavku ovog komada odjeće, donosimo vam nekoliko opcija koje možete pronaći u high street dućanima. Bershka, Zara, Mango, Pull&Bear i Guess nude razne modele malih bijelih haljina po pristupačnim cijenama. Bez obzira da li preferirate haljine s mašnama, izrezima ili košaricama, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Uz malu bijelu haljinu, vaša garderoba će postati kompletna i prilagođena različitim prilikama. Imajte na umu, da je ova haljina više od modnog komada, ona je statement koji će vas istaknuti i učiniti da se osjećate samouvjereno u svakom trenutku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -