Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJustin Bieber zaradio 10 miliona dolara za nastup pred indijskom elitom

Justin Bieber zaradio 10 miliona dolara za nastup pred indijskom elitom

Kanadski pjevač Justin Bieber oduševio je indijsku elitu svojim nastupom u Mumbaiju, gdje je izveo svoje najveće hitove pred brojnim poznatim ličnostima. Njegovi fanovi su imali priliku čuti poznate pjesme poput “Baby”, “Sorry” i “Peaches”. Bieber, koji je poznat po svojim energičnim nastupima, nije razočarao indijsku publiku.

Ovaj nastup bio je poseban ne samo zbog visokog nivoa energije nego i zbog nevjerovatnog honorara koji je pjevač dobio za ovaj nastup. Prema informacijama indijskih medija, Bieber je inkasirao čak 10 miliona dolara za ovu izvedbu. Ova cifra je mnogo veća od onoga što obično uzima za privatne nastupe, gdje se honorar kreće od 2.5 do 6 miliona dolara.

Na svom Instagram profilu, Bieber je podijelio nekoliko videa sa zabave, oduševljavajući svoje fanove širom svijeta. Njegove objave su brzo postale viralne, a mnogi su izrazili oduševljenje energijom i talentom koji je pokazao na pozornici.

Osim što je zabavio indijsku elitu, Bieber nije jedini svjetski poznati izvođač koji će biti dio Anantovog i Radhikinog vjenčanja. Prije samog vjenčanja, par će organizirati raskošne svečanosti, a na njihovu pozivnicu su pristali i Drake, Adele i Lana Del Rey.

S obzirom na impozantnu listu poznatih izvođača koji su već nastupili na njihovim svečanostima, nije ni čudo da Anant i Radhika svoje goste žele počastiti vrhunskim muzičkim izvođačima. Rihanna, Katy Perry, Backstreet Boys, Pitbull i Andrea Bocelli samo su neka od imena koja su već uveličala ova događanja.

Anant i Radhika će izgleda imati vjenčanje za pamćenje s talentiranim izvođačima koji će upotpuniti njihov poseban dan i učiniti ga nezaboravnim za sve prisutne.

Nastup Justin Biebera pred indijskom elitom samo je jedan u nizu spektakularnih događanja koja obilježavaju vjenčanje Ananta i Radhike. Sigurni smo da će ovaj par napraviti nezaboravan uvod u bračni život.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -