Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometDavor Šuker kupio luksuzni stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo

Davor Šuker kupio luksuzni stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker, koji se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, izazvao je veliko interesovanje medija svojom najnovijom kupovinom. Kako piše 24sata.hr, Šuker je nedavno kupio luksuzni stan u Las Vegasu, poznatom kao “gradu grijeha”. Također, aplicirao je za državljanstvo SAD-a, što se očekuje da će uskoro i dobiti.

Ova vijest dolazi nakon što je Šuker otvorio restoran u Las Vegasu u julu prošle godine, gdje je suvlasnik zajedno sa Sejom Kašićem. Posljednjih godina, Šuker se retko pojavljuje u medijima, ali njegovi poslovni potezi u SAD-u privukli su pažnju javnosti.

Nedavno su ga posjetili i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, selektor Zlatko Dalić i predsjednik Rijeke Damir Mišković dok su bili na Super Bowlu. Ovaj njihov susret dodatno je podgrejao spekulacije i interesovanje za Šukerovim privatnim životom.

Davor Šuker je svoju nogometnu karijeru započeo u svom rodnom Osijeku, a kasnije je igrao za velike svjetske klubove kao što su Real Madrid, Sevilla, Arsenal, West Ham i Munchen 1860. Bio je nosilac titule najboljeg hrvatskog nogometaša u historiji sve do dolaska Luke Modrića, ali njegova zlatna kopačka iz 1998. godine i dalje ostaje neizbrisiva uspomena na jednog od najvećih nogometnih talenata u Hrvatskoj.

Šukerov preseljenje u Las Vegas i apliciranje za državljanstvo SAD-a svakako su novi koraci u njegovom životu koji izazivaju interesovanje mnogih. Njegov boravak u SAD-u, kao suvlasnika restorana i stanovnika, otvara pitanja o njegovim daljnjim planovima i mogućnostima u američkom kontekstu.

Dok čekamo daljnje informacije o Šukerove planove u SAD-u, ova vijest svakako dodaje novu dimenziju našem poznatom nogometnom heroju i njegovoj interesantnoj životnoj priči.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -