Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzHari Mata Hari kupio impozantnu vilu Perast na Crnogorskom primorju

Hari Mata Hari kupio impozantnu vilu Perast na Crnogorskom primorju

Popularni bosanskohercegovački pjevač Hari Mata Hari nastavlja da investira u nekretnine. Nakon što je nedavno kupio trokatnicu od kamena čija je vrijednost procijenjena na dva i po miliona eura, sada je postao vlasnik i hotela i vile “Perast” na Crnogorskom primorju.

Vila “Perast” je velebna građevina izgrađena u bijelom kamenu, okružena prekrasnim dvorištem i ograđena zidinama. Kako bi gosti uživali u privatnosti tijekom boravka, vila je okružena i mediteranskom vegetacijom. Nedavno je pjevač proširio objekat i dodao restoran i terasu s pogledom na more, što će dodatno obogatiti iskustvo svih gostiju.

Vila je renovirana 2015. godine, a Hari Mata Hari je u obnovu kuće na Jadranu uložio čak 20.000 eura. Prema informacijama koje je objavio portal Imperijal, vila se može iznajmiti po cijeni od gotovo 5.000 eura tijekom jula za tri noćenja. Bitno je napomenuti da se plaćanje vrši isključivo gotovinom.

Ipak, postoji jedno pravilo koje je postavio novi vlasnik – zabave poput momačkih i djevojačkih nisu dozvoljene u vili. Fokus je na mirnom i luksuznom odmoru za porodice i druge goste koji cijene privatnost i ekskluzivnost.

Hari Mata Hari, čije pravo ime je Hajrudin Hodžić, već godinama slovi za jednog od najuspješnijih bosanskohercegovačkih izvođača. Svoju popularnost koristi i za pokretanje raznih biznisa, a ova najnovija investicija samo je dokaz njegove uspješne karijere i osjećaja za poslovne prilike.

Vila “Perast” će, bez sumnje, privući mnoge bogate turiste i zaljubljenike u luksuzan odmor na crnogorskom primorju. Sa svojim prekrasnim pogledom na more i šarmantnim interijerom, ova vila pruža mogućnost da se gosti osjećaju kao da su u raju.

Hari Mata Hari nastavlja da gradi svoj portfolio nekretnina, stvarajući tako stabilnost i sigurnost za budućnost svoje porodice. Njegove investicije su odlika uspješnog umjetnika koji se bavi pažljivim ulaganjem novca, šireći svoje poslovno carstvo i istovremeno pružajući zadovoljstvo svojim fanovima kroz svoju umjetnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -