Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeCrna HronikaNapad na stambeni objekat i vozilo u Sarajevu - Policija istražuje incident

Napad na stambeni objekat i vozilo u Sarajevu – Policija istražuje incident

U večernjim satima jučer, nekoliko nepoznatih osoba je napalo stambeni objekat i vozilo u Sarajevu, potvrdila je Uprava policije MUP-a KS za Klix.ba. Napadači su koristili tvrde predmete kako bi oštetili objekat i vozilo, a nakon toga jedan muškarac je upotrijebio signalni pištolj u pokušaju da ih zastraši.

Muškarcu koji je koristio signalni pištolj bit će uručen prekršajni nalog. S druge strane, nepoznate osobe terete se za krivično djelo oštećenje tuđe imovine. Uprava policije MUP-a KS intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja i pronalasku svih učesnika incidenata.

Za sada nije poznat razlog napada na stambeni objekat i vozilo, a policija istražuje sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. Očekuje se da će dalja istraga razotkriti motiv i identitet napadača.

Građani su pozvani da se obrate policiji ukoliko posjeduju bilo kakve informacije vezane za ovaj događaj. Uprava policije MUP-a KS ističe kako će učiniti sve što je u njihovoj moći da pronađu i procesuiraju odgovorne za ovaj vandalizam.

Stanovnici Sarajeva su zabrinuti zbog ovog napada na stambeni objekat i vozilo te se nadaju da će policija što prije riješiti ovaj slučaj i osigurati njihovu sigurnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -