Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeCrna HronikaAkcija na Stupu: Pretresi stanova i objekata u vezi s nedozvoljenim prometom...

Akcija na Stupu: Pretresi stanova i objekata u vezi s nedozvoljenim prometom drogom

Sudbonosna akcija započela je na području dijela naselja Stup u Bulevaru, a cilj joj je suzbijanje krivičnih djela koja su povezana s nedozvoljenim prometom droge. Operacija je još u tijeku, a više detalja o nadležnim službama koje je provode i osumnjičenima nije dostupno.

Stanovi i objekti na Stupu koji pripadaju osobama koje se dovode u vezu s ovim krivičnim djelima, trenutno su predmet temeljitog pretresa. Ova akcija nastavlja seriju već ranije provedenih pretresa i hapšenja zbog sumnji u počinjenje različitih krivičnih djela.

Majsku akciju SIPA-e koja je bila usmjerena na krivično djelo “Pranje novca” te akciju “Omerta” provedenu krajem juna zbog krivičnog djela nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, svi se dobro sjećamo. Podsjećamo da su na istoj adresi provođeni pretresi i hapšenja tokom tih operacija.

Novi pretresi i akcije koje se provode u dijelu naselja Stup svjedoče o odlučnosti nadležnih organa i agencija u suzbijanju kriminaliteta i nedozvoljenog prometa droge. Detalji o uhapšenima i zapljenjenim materijalima će biti poznati naknadno, a ova akcija pruža nadu da će naša zajednica biti sigurnije mjesto za sve građane.

Čitajte naš portal dalje za nove informacije o ovom slučaju!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -