Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzFolk zvijezda postala majka u 52. godini nakon velike borbe za potomstvo

Folk zvijezda postala majka u 52. godini nakon velike borbe za potomstvo

Pjevačica i folk zvijezda, Vanja Stepanović, nedavno je postala majka u 52. godini nakon duge i teške borbe za potomstvo. Njena srećna vijest je došla nakon što je primila preko 10.000 poruka podrške.

Vanja je oduševljeno podijelila svoju priču sa javnošću, govoreći o svojoj čarobnoj djevojčici koja se zove Vanja Stepanović. Ova divna vijest je posebno simbolična jer je Vanja rođena na Vidovdan.

Vanja je priznala da je prolazila kroz sedam do osam godina teških trenutaka i neuspjeha u pokušajima da ostvari majčinstvo. Međutim, ona nikada nije odustala i uvijek je iznova pokušavala. “Dok sam živa i dok priroda i Bog kažu da može, ja ću da probam”, izjavila je hrabro.

Vanja je istakla koliko je važan izbor pravog ljekara u njenom putu ka majčinstvu. Nakon pripreme koja je uključivala posjetu izvrsnom stručnjaku u Solunu, doktor u Beogradu preuzeo je brigu o Vanji i bebi. Zahvaljujući ljubavi i podršci koju je dobila od medicinskog tima, Vanja je ostvarila svoju sreću i može zahvaliti Gospodu Bogu na ovom divnom blagoslovu.

Vanja je također istakla da su godine bile prepreka za usvajanje djeteta, ali da nije odustala od svoje želje za majčinstvom. Ona je hrabro stavila sebe u javnost i priznala svoju borbu.

Trudnoća je protekla lagano za Vanju, bez mučnina. Iako se trudila da se ne eksponira previše u javnosti, ona je otkrila kako je često jela trešnje, a svoju kćerku sada naziva “majkinom trešnjicom”.

Vanja je otkrila da je sretna što je dobila djevojčicu i istakla da su ove godine iskustva koja će joj pomoći u vaspitanju djeteta. Ona je također podijelila da je već 10 godina u braku i da je odvojila svoj privatni život od poslovnog.

Njena poruka svim ženama svijeta je da budu istrajne u svojim snovima i da se mole Bogu. Vanja Stepanović je dokaz da se trud i upornost isplati te da se čuda mogu dogoditi čak i u kasnijim godinama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -